Është i ri në moshë mirpo ka një të ardhme të ndritur para.
Noside është djaloshi nga Peja që fal talentit në muzikë rruga e ti drejt sukseseve është e garantuar.
Noside sapo ka lansuar projektin e ri muzikore “Shqip” mban titullin kënga e re e cila spo u lansua në youtube arriti të kete shifra të larta të klikimeve .
Noside aktualisht jeton dhe vepron në Zvicerr.
Karriera nderkombetare mbetet synimi kryesor nga Noside.