Rild është rep artisti shqiptar që tërhoqi vëmendjen e publikut që me paraqitjen e par. Ishte Dissi i hapur që ja bëri Feros kënga që u shëndrru shumë shpejt në hit.
Mirpo këtë herë Rild vjen komplet ndryshe. Një këngë me një tekst shumë thumbues , mesazhe negative në qdo varg një videoklip ku promovohet droga , armet e jeta rrugës. A është ky shembulli që duhet ndjekur rinia shqiptare, a janë këta artistë që kanë përgjegjësi për projektet e tyre. Ku është shteti në këto momente një këng që promovo krim si mund të lejohet të shëndrrohet në refrenin e rinis shqiptare. Edhe në komentet tek video e artistit në fjal shumë komentus kërkojm arrestimin e artistit rebel. “Milioni” mban titullin ky projekt muzikor dhe që llogaritet si projekti i par në tregun shqiptar & italian që trajto kaq hapur gjerat ilegale . Duke dërguar mesazhe kriminale për fansat që të rikrutohen në banden e tyre kriminale që operon nga Durresi drejt Barit (Itali)