Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industri po sundon Europen.
BALUKU sapo ka lansuar projektin më të ri me titull “Anormal” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip.

Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Baluku e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesëshme.

Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Baluku është shumë i ri në moshë por është emër që premtojn të ngriten shpejt në skenë