Kjo sezon ishte shumë produktive, të gjithë artistër “Bombarduan” me projekte muzikore gjatë veres por ndryshe veproj këngëtarja Adelina Morina-Kryeziu.
Artistja në fjal punoi shumë gjatë veres dhe tani ka vendosur që projektet muzikore ti ndaj me fansat.
Ka vetem 1 muaj nga pubikimi i këngës së re me titull Kanagjegji dhe Adelina se ka ndermend të ndalet. O sa mir me gurbetqar mabnë titullin projekti i ri i cili sapo është publiku në kanalin zyrtar të artistes në youtube.
Një këngë e cila shoqërohet nga një tekst shumë i ndjeshem dhe ku të gjithë gurbetqaret do e gjejn veten e tyre.