Fal artistëve të suksesëshëm shqiptar emri Kosove qdo ditë e më shumë po ndegjohet në botë. Pas skusesit të pa diskutushëm të Loredanës në Europe një artist tjetër që së shpejti do tund themelet e muzikes Europiane është Nizo. Artisti në fjal jeto dhe vepro në Zvicerr. Kënga e re nga Nizo mban titullin “Warum” dhe vjen në bashkpunim me Meliah. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Nizo e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Nizo është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Këngën e Nizo mund ta ndegjoni në të gjitha platformat muzikore youtube, deezer, Spotify.