Dy artistet shumë të dashur për publikun shqiptar kanë bashkuar forcat për një super projekt muzikor.
Musli Kuqi dhe Vedat Kastrati sapo kanë lansuar Potpurin me te re. Ky projekt u punua nga Albrim Llapqeva-Alg Studio dhe Saksafon – Eroll Kryeziu.