Një këngë e bukur e punuar me tekst nga Fatmir Muja, orkestrim nga Ardian Kastrati dhe video nga Mirton Xhekaj MProduction dhe kënduar mrekullisht nga Kushtrim Tahiri e sjellë këngëtarin pas një pauze për shkak të Pandemisë, e që tashmë është rikthyer dhe nuk do të ndalet me kaq. Balada sapo është publikuar ndërsa ka nisur të pëlqehet shumë nga publiku shqiptarë.