Mandy bashkon forcat me nje nga artistat me te kerkuar shqiptar. Behet fjal per Mandi Nishtulla artistin me te klikuar shqiptar.
Kuku mban titullin ky super projekt i cili eshte shume cilsor dhe i punuar shume ne detaje.