Me makinerit më të avancuara të prodhimit të dyerve dhe dritareve nga Top brendet botrore .

Ju ofron një kualitet dhe garancion në punën e tyre.
Fadi Plast me seli në Gjilan ka shtrir gamën e prodhimit dhe montimit në gjithë Kosovën por edhe më gjerë
Tani më kjo kompani bënë edhe eskportimin e prodhimit të saj nëpër shtete europiane.
Sepse kualiteti dhe besimi ka vetëm një emër Fadi Plast

Me qmimet më të arsyeshme në treg
FADI PLAST ju ofron top kualitet dhe seriozitet në punen e tij
Jemi vetëm një thirrje larg jush
📞 049817777