Është afirmuar në industein e muzikës shqiptare si artist me shumë vlera.
Durim Halimi është artisti që këtë vitë ishte shumë produktiv.
Dhe pse aktualisht artisti në fjal jeto dhe vepro në Amerik kjo nuk e ka ndaluat që të jetë aktiv në muzik.
Kënga e re nga Durimi mban titullin “Pishman” dhe sapo është promovuar në youtube