https://www.instagram.com/p/CRCVYHFnn7V/?utm_medium=copy_link

Doza tashmë është artist i afirmuar në industrin muzikore shqiptate.
Shumë hite të një pas njëshme kan bërë që artisti të krijoj bazën e fansave që në daljen e par skenike.
Doza përmes rrjetit social instagram ka njoftuat që kënga e re është gati dhe lansimi i saj do bëhet diten e shtunë ora 13:00.

https://www.instagram.com/p/CRCVYHFnn7V/?utm_medium=copy_link