Doza, vjen me një projekt komplet ndryshe nga se ka prezantuar deri sot, reperi ka sjell shumë projekte & albume ndërvite por kësaj here vjen me një stil “DRILL” në një këngë ku flet për të gjithë rinin Shqiptare në vend edhe në diaspor, teksti flet për “Shqipet” në për botë dhe për arritjet e tyre, kësaj kënge i ka bashkangjitur dhe videoklipin ekploziv që i përshtatet stilit dhe tematikes. Kënga “Shqipez” u publikua sot në të gjitha platformat dixhitale, youtube, spotify etj. Gjithashtu në këtë video klip shfaqen shumë personazhe të njohur për rinin Shqiptare sic jan Tattoo-Artistet : Inking Tattoo Tirane, Artisti & Graphic designer-i i njohur “Thisiskliti”, edhe shumë të tjerë.