Ka vetem një muaj që artisti i ri Blerando lansoj projektin e ri muzikor dhe automatikisht kenga u bë refreni që i shoqëron vazhdimisht fansat e ti. Një ngritje kaq e të shpejt në karierre sigurisht që Blerando nuk do ta linte ne heshtje.
Tani spo ka publikuar këngën e tij më të re e cila mban titullin “Magjike” dhe vjen në bashkpunim me Fleggo.